13. huhtikuuta 2014

Sunnuntaiaamu

Hyvin nukutun ja pitkien yöunien jälkeen heräsin melko hyvillä mielin, vaikka vapaapäivän sijaan kohta on lähdettävä töihin. Eihän se nyt niin ideaalilta sunnuntailta kuulosta, mutta minä sentään viihdyn työssäni.

Ulkona on harmaata ja sateista, eikä kevät näytä kunnolla vieläkään saapuvan. Silti mieleni on pirteä. Vaikka yleensä ajatusmaailmani on enemmänkin pessimistisen ja realistin välimaastoa, voin nyt positiivisen oloisena sanoa, että kyllä se kevät ja kesä(!) sieltä vielä tulee. Voihan tämä olla hetkellistä iloa ja kohta sumussa bussipysäkille tarpoessani kiroan sään maasta taivaaseen ;)

Vaan miksikäs en olisi tyytyväinen elämääni ja tähän hetkeen. Haaveilen usein tulevasta ja isommasta kodista ja vaikkatiesmistä, on kaikki silti ihan hyvin juuri nytkin. Kuten sanottua, minulla on ihan kiva työ. Vaikka kissa herätti taas vähän liian ajoissa aamupalalleen, en silti voisi kuvitella elämää ilman sitä. Ja vaikka sitä ne muutkin sanoo, on minulla silti maailman parhain ja rakastavin mies. Mikäs tässä ollessa siis.

Kivaa sunnuntaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti