6. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen

Pitkään pohdinnassa tämä on ollut, ja nyt sen sain aikaiseksi. Luvassa on kaikenlaista juttua omasta elämästäni. Tämä tulee olemaan paikka, jossa esitellä ideoita ja juttuja sisustukseen ja ompeluihin liittyen. Luultavasti jonkin verran ruokajuttuja, tai ainakin leipomuksia. Matkustelua. Haaveilua.




Pari kertaa aiemminkin olen jotain blogia aloittanut, mutta into on lakannut jossain vaiheessa. Nykyisin on aika erilainen elämäntilanne ja uskoisin mielenkiinnon pysyvän paremmin ;) 




Parin keväisen kasvifiilistelyn lisäksi kuvissa esiintyy sivupalkissa mainittu iso ja karvainen kissa. Kodistamme löytyy tämän karvatassun lisäksi parempi puoliskoni, sekä toivottavasti vielä jossain vaiheessa toinenkin karvapallo. Allekirjoittaneella esiintyy ajoittaista kissanpentukuumetta, mutta käytäntö ei juuri nyt anna periksi toiselle kissalle.





Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä erää. Päässäni hautoo jo monta postausideaa tuleville päiville :) Tahtini tuskin tulee ihan päivittäistä olemaan, mutta pari-kolme kertaa viikossa uskoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti