19. kesäkuuta 2014

-

Monenakohan päivänä oon taas ollut tulossa tänne, mutta jostain syystä se on jäänyt. Aikaa ja ajatuksia olisi ollut, mutta ilmeisesti joku muu on ollut tärkeämpää.
Nyt tulin pikaisesti näyttämään pari kuvaa viimepäiviltä ja -viikolta.


Sain kukkia rakkaltani. Onkin itseasiassa tulppaanien jälkeen (tai ehkä jopa ennen niitä!) lemppareimpia kukkia :)




Meillä on aika pienet säilytystilat koko asunnossa, mukaanlukien keittiön kaapit. En tykkää niistä yhtään, mutta eipä asialle hirveästi tässä vaiheessa voi. Olen keräillyt erinäisiä lasipurkkeja tässä nyt hetken, ja sain vihdoin ne käyttöön. Apteekkipullot löytyivät ihan muutamalla eurolla Sokokselta! Noiden kuvassa näkyvien lisäksi muutamat muutkin kuiva-aineet pääsivät keittiön avohyllylle pois kaapin piilosta.

Ylemmän kuvan puulaatikko oli tarkoitus ensin täyttää ko. lasipurkeilla, mutta toistaiseksi se saikin jäädä parvekkeelle. Ja kissat, aina laatikoissa missä vaan...heh

Äsken tein kakkua tuolle paremmalle puoliskolle syntymäpäiväksi (joka on myöhemmin, mutta Juhannuksena mökillä on enemmän syöjiä.. :). Kuvien kanssa palaan ensi kerralla kun saan niitä otettua. Taitaapa tämä yllätyskakkujuttu olla jo pienimuotoinen perinne meillä, hän ei nimittäin taaskaan tiedä miltä kakku näyttää.

Aurinkoista Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti