29. toukokuuta 2014

Pellavalakanat

Olen jo jonkin aikaa haaveillut pellavalakanoista, ja sitäkin pidempään ylipäätään uusista lakanoista. Aamupäivällä tutkailin vaihtoehtoja netistä ja päädyin H&M Homen tummanharmaisiin. Onneksi en klikannut ostoskoriin vaan ajattelin mennä hypistelemään niitä paikan päälle. Kerrankin kävi tuuri, koska ne sattuivat olemaan alennuksessa. Ja tuplapeittoon sopivalla pussilakanalla varustettuja oli jäljellä yksi ainokainen paketti. Kassan kautta kotiin :)


Tietenkin ne oli heti saatava käyttöön, ja miten pehmoisilta ne tuntuvatkaan! Tuskin maltan odottaa pääseväni nukkumaan ;) Meillä on ollut hieman ongelmana kuumuus kesäaikaan. Vaikka pimennysverhot ovat aurinkoisinakin päivinä melkein kokonaan kiinni (toinen puoli valkeaa kalvoa, jonka luulisin myös heijastavan vähän valoa/lämpöä pois), nousee lämpötila huoneessa hellepäivinä helposti 26-27 asteeseen. Yritä siinä sitten nukkua.. Lisäksi vielä tuo epämukava sängyn sijoituspaikka aivan ikkunan vieressä, mutta se on tällä hetkellä ainut mahdollinen.


Näistä kuvista näkyykin lempparivärimaailmani sisustuksessa. Harmaan ja turkoosin sekoitus, sekä hieman harmaata. Kissa sopii hienosti sisustukseen ;) Huovutetut tyynyt ovat omaa käsialaa.

pst. Avokado on kasvanut ihan huikeeta vauhtia! Toinen varsi on jo yli 20cm pitkä! Toisen menin katkaisemaan haaroittumisen toivossa, mutta ilmeisesti se ei ollut hyvä idea, koska se vain lakkasi kasvamasta... 

Tehtiin myös aika namiruokajuttuja tänään, mutta palailen niistä vielä kuvien kera erikseen, kunhan saadaan loputkin maistettua. Rentoa viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti